Back to All Events

ZULABARD en Concert - DOSKIWIS LIVE

Zulabard és l’alter-ego de Ruben Campo Moya, un guitarrista, cantant i compositor de Barcelona, que en el seu pop nostàlgic recull un univers intimista de sons analògics. El seu àlbum de debut “Late To Wait” es va publicar a novembre de 2018 i va ser produït per Jordi Casadesús i masteritzat per Víctor Garcia als estudis Ultramarinos.
La música de Zulabard és emocional i delicada i el seu so va des de l’èpica instrumental de grups com The War On Drugs fins la psicodèlica més primaria de grups com The Beatles. Sempre centrat en busca de noves afinacions obertes i modals, tan pròpies de l’escena folk britànica de principis dels anys setanta d’artistes com Nick Drake o John Martyn.
Fins a dia d’avui, Zulabard ja ha presentat el disc a ciutats com Amsterdam, Roma, Berlín, Madrid, Valencia, Oviedo, Bilbao, Donostia, Santiago de Compostela, A Coruña, Lleida, Girona i moltes localitats de Catalunya com Barcelona, Lleida, Girona, Vic, Igualada, o Manresa i ja està preparant el seu segon disc d’estudi.

Saber-ne més

Earlier Event: September 7
UMA en Concert - DOSKIWIS LIVE
Later Event: September 15
SUNDAY PICNIC at DOSKIWIS