Preguntes Freqüents

ON PUC COMPRAR DOSKIWIS?

Directament a la botiga de la fàbrica, oberta durant els horaris del taproom i de dimarts a divendres de 10h a 18h o a través de la botiga online.

Distribuïm a alguns dels millors bars, restaurants, botigues i cafes de Girona, Barcelona i altres punts de Catalunya. No ens trobes a la teva botiga, bar o restaurant preferits? Diga'ls que es posin en contacte amb nosaltres per posar-hi remei.

TINC UN BAR, RESTAURANT O BOTIGA. PUC COMPRAR DOSKIWIS?

Si! Posa't en contacte amb nosaltres i et farem arribar més informació.

QUIN AVANTATGE TÉ LA LLAUNA?

La nostra prioritat és assegurar-nos que la cervesa que elaborem t'arribi plena de sabor i amb la màxima qualitat. Juntament amb altres cerveseries arreu del món creiem que les llaunes d’alumini reciclat i lliures de BPA (bisphenol A) són la millor solució disponible per preservar els estils de cervesa que elaborem.

Perquè?

  • Oxigen. L’oxigen és l’enemic de la cervesa fresca. A les nostres llaunes ens assegurem que les quantitats d’oxigen dissolt són mínimes, i assegurem la frescor de la cervesa.
  • Llum. La cervesa és sensible a la llum. La cervesa en llauna està protegida de la llum solar i altres factors externs.
  • Sabor. L’estil de cervesa que fem, molt marcada per les característiques del llúpol, es preserva millor en llauna. Recomanem servir-la en un got per gaudir de totes les aromes.
  • Reciclatge. L’alumini és 100% reciclable, es pot reciclar indefinidament i el seu cost de reciclatge és menor que el d’altres materials. Les nostres llaunes contenen un 68% d’alumini reciclat.
  • Petjada de carboni. Les llaunes (i especialment les reciclades) tenen una petjada de carboni molt inferior a les ampolles de vidre, ja que són més lleugeres i ocupen menys espai. Una llauna pesa el 94% menys que una ampolla de vidre. Com a exemple, fan falta 2 camions per transportar la mateixa quantitat de líquid amb ampolla de vidre que no pas en llauna. Això vol dir que es fa servir menys cartró i plàstic per a l’embalatge, hi ha menys palets sortint de fàbriques vàries, i hi ha menys camions a la carretera.

    Quan parlem de sostenibilitat i d’impacte ambiental, sovint hi ha molts factors diferents a tenir en compte i maneres diferents d’abordar-los. Sempre intentem prendre les millors decisions amb la informació que tenim disponible, mantenint una ment oberta per tal de que si sorgeixen noves solucions, tecnologies o informació estiguem a punt per adaptar-nos. Així doncs, no descartem fer servir altres materials per envasar per a determinats estils de cervesa a mida que expandim la gama d’estils que fabriquem o si sorgeixen alternatives.

Per més info, podeu llegir més aquí, aquí i aquí.

COM HE DE GUARDAR LA CERVESA?

La cervesa artesana s’hauria de conservar sempre freda (sota 10ºC). La cervesa que fabriquem a DOSKIWIS no està filtrada ni pasteuritzada. Tan bon punt surt del fermentador i l’envasem, va directament a la cambra de refrigeració i està a punt per ser entregada.

FEU VISITES GUIADES O TASTS A LA CERVESERIA?

Ara mateix, no. De totes maneres, si ens visiteu al taproom, la fàbrica està completament a la vista, i si tenim un moment, estarem encantats de donar-te més detalls sobre el procés d'elaboració.

PODEM PORTAR GOSSOS AL TAPROOM?

Si, els gossos són benvinguts sempre que vagin lligats i tinguin bon tarannà.

SERVIU ALTRES BEGUDES QUE NO SIGUIN CERVESA?

Si, tenim opcions naturalment sense gluten i sense alcohol, com ara la sidra i els sucs del productor local Mooma i una petita selecció de vi natural local. També fem la nostra pròpia kombutxa i tenim cafè de SlowMov i altres begudes calentes.

PUC VENIR FINS A DOSKIWIIS AMB BICICLETA?

Si, som “bike-friendly” i tenim lloc per aparcar bicis.

Hi ha varies rutes i camins que us portaràn fins a DOSKIWIS. Aquí sota trobareu dues algunes rutes que clients i amics han compartit amb nosaltres!

Si feu servir la plataforma Strava, podeu utilitzar les rutes següents:

PUC VENIR FINS A DOSKIWIS AMB TRANSPORT PÚBLIC?

Estem molt a prop de l’estació de tren de Flaçà, uns 8 minuts amb cotxe. Hi ha taxis disponibles a l’estació i podeu reservar-ne un per telèfon trucant al: +34 650310587

També podeu agafar un autobús des de l’estació de Flaçà, Girona, o altres pobles veïns. L’estació d’autobús de Rupià està a 400m de DOSKIWIS. Consulta horaris i rutes d'autobús.